Produse

Refurbished

Achiziționând un calculator Refurbished de la noi, ai garanția că acesta a trecut testele efectuate de specialiștii noștri și îndeplinește aceleași standarde de calitate ca și unul nou. În plus, este mai ecologic și mai accesibil decât un produs nou, iar garanția oferită este de minim 2 ani.

Produsele Refurbished au dreptul la o a doua șansă de a face viața cuiva mai ușoară, iar un produs cu o tehnologie depășită nu poate decât să își încurce utilizatorul. De aceea, comercializăm doar produse performante, clasa business, din ultimele generații, care fac față cu brio cerințelor actuale.

O mare parte din calculatoarele și laptopurile Refurbished comercializate de noi sunt nefolosite, care fie provin din supra-stocuri, fie au fost expuse la raft.  Restul provin de la companii sau instituții din SUA și UE, care își schimbă frecvent echipamentele IT.

Oferta este adresăm atât persoanelor fizice, care doresc să achiziționeze un produs care se potrivește cerințelor la un preț avantajos; cât și companiilor care doresc să ofere angajaților echipamente pentru efectuarea unor operațiuni complexe, cu un buget redus.

O altă categorie de clienți o reprezintă instituțiile publice si școlile  care vor să ofere angajaților și elevilor acces la tehnologie performantă, făcând economii însemnate în același timp.

 

     

Sisteme

Placa de baza  
Procesor
Cooler  
Memorie
Placa video
Harddisk
Unitate optica
Tastatura
Carcasa
Boxe
Mouse
Retea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Servicii

… va ofera pe langa componente de calculator, configurare si asamblare o gama variata de alte servicii:

Proiectare retea

Instalare/Cablare /Switch

Configurare router, print server

Instalare/Configurare sistem de operare instalare aplicatii (Windows, Linux ….)

Instalare driver componenta/periferic

Devirusare sistem

Devirusare sistem cu reinstalare de aplicatii

Diagnosticare sistem/componenta