Refurbished

Achiziționând un calculator Refurbished de la noi, ai garanția că acesta a trecut testele efectuate de specialiștii noștri și îndeplinește aceleași standarde de calitate ca și unul nou. În plus, este mai ecologic și mai accesibil decât un produs nou, iar garanția oferită este de minim 2 ani.

Produsele Refurbished au dreptul la o a doua șansă de a face viața cuiva mai ușoară, iar un produs cu o tehnologie depășită nu poate decât să își încurce utilizatorul. De aceea, comercializăm doar produse performante, clasa business, din ultimele generații, care fac față cu brio cerințelor actuale.

O mare parte din calculatoarele și laptopurile Refurbished comercializate de noi sunt nefolosite, care fie provin din supra-stocuri, fie au fost expuse la raft.  Restul provin de la companii sau instituții din SUA și UE, care își schimbă frecvent echipamentele IT.

Oferta este adresăm atât persoanelor fizice, care doresc să achiziționeze un produs care se potrivește cerințelor la un preț avantajos; cât și companiilor care doresc să ofere angajaților echipamente pentru efectuarea unor operațiuni complexe, cu un buget redus.

O altă categorie de clienți o reprezintă instituțiile publice si școlile  care vor să ofere angajaților și elevilor acces la tehnologie performantă, făcând economii însemnate în același timp.